Sâmbătă, de la ora 13:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News.
Andreea Străvoiu, prezentatoarea emisiunii ROventura, de la Kanal D, este invitata săptămânii.

Andreea Străvoiu a intrat în lumea media prin participarea la „Bravo ai stil”, competiție despre care spune că a transformat-o complet.


Născută în Zărnești, Andreea și-a dorit dintotdeauna să lucreze în televiziune. Visul nu i s-a îndeplinit imediat după terminarea liceului, din cauza lipsei de „încredere în sine”, după cum ne-a mărturisit vedeta, în platoul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

După facultate s-a angajat în construcții, însă destinul avea să-i orchestreze o adevărată „petrecere” de lansare în lumea televiziunii. S-a înscris în competiția „Bravo, ai stil”, un concurs de modă „nemilos”, care a învățat-o să creadă în puterile ei, să privească orice obstacol cu mult curaj, dar și să nu renunțe la visul ei.

Acesta avea să fie doar începutul pentru Andreea. Ulterior, ea a primit propunerea de a realiza o emisiune inedită: ROventura. O emisiune prin care le arată telespectatorilor cele mai frumoase locuri din România.

George Mihai și Andreea Străvoiu îi poartă pe telespectatori în fiecare sâmbătă, începând cu ora 15:00, în locuri de o frumusețe răpitoare, descoperind comunități extraordinare, obiceiuri inedite, comori din istoria îndepărtată și recentă, și nu în ultimul rând, gastronomia diferitelor zone geografice ale României.

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de sâmbătă, 3 iunie, de la ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TVPentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania
Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola
cloud1