Daniela Simulescu ne prezintă calendarul astrologic pentru iunie 2023. Avem așteptări mari de la luna iunie! Și este ușor de înțeles de ce. Jupiter a intrat recent în Taur, Mercur va părăsi același semn(contaminat de retrogradare), Venus va intra în Leu(și ne va promite o vară incendiară). Dar vă rog să aveți în vedere că Marte va face careu cu Uranus, aspect ce se poate face vinovat de tot felul de evenimente neașteptate și ciudate, atât pe plan personal, dar și la nivel mondial.



Luna Plină în Săgetător


Pe 4 iunie, Luna Plină din Săgetător va fi în careu cu Saturn din Pești. Ne vom da seama că este o mare diferență între a ști și a crede. Iar Saturn face ca lucrurile să fie și mai complicate. Lupta dintre “eu știu“ versus “eu cred“ va fi destul de aprigă și va produce repercusiuni îndelungate. Am putea spune că laitmotivul evenimentului este dublul standard. Sunt momente în care declarăm puternic că noi nu am reacționa într-un fel, dar ne vom trezi la un moment dat când va trebui să ne adaptăm și vom recurge exact la faptele pe care le respingeam la un moment dat.

Mai multe aflăm de la Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, luni, 29 mai 2023, de la ora 10.00.