Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Marina Almășan, una dintre cele mai importante realizatoare TV și jurnaliste de la noi din țară, este invitata săptămânii.

Marina Almășan, realizatoare TV, vine în platoul Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, unde-și deschide sufletul și dezvăluie mai multe informații inedite din viața personală, fără niciun fel de secrete.

Cu o carieră impresionantă în televiziune de peste 30 de ani și cu 16 cărți scrise la activ, Marina Almășan a realizat și a moderat de-a lungul timpului mai multe emisiuni la TVR 1, care au propulsat-o direct în topul celor mai cunoscuți jurnaliști din România.

Despre moartea lui Victor Socaciu, care a venit în anul 2021, chiar în a treia zi de Crăciun, despre cum a perceput decizia lui Victor, băiatul său, de a se muta în Dubai, dar și despre alte subiecte extrem de interesante, precum călătoria de vis din Finlanda, unde a pășit pe tărâmul magic a lui Moș Crăciun, ne-a vorbit chiar Marina Almășan, într-o ediție care se anunță a fi extrem de interesantă.

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 12 mai, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.


YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania



Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola