Urmăriți o nouă ediție a emisiunii D`Economic News, realizată de Alex Vlădescu, vineri, de la ora 16:00, la la DCNewsTV și DCBusiness.

Invitații de astăzi sunt Bogdan Chirițoiu și Traian Bădulescu.
ȘEFUL CONSILIULUI CONCURENȚEI, LA RAPORT. Ce anchete are în curs Consiliul Concurenței? Cu cât va scădea prețul la lapte în hypermarketuri? Ce se va întâmpla după cele 6 luni în care acordul voluntar între retaileri şi procesatori pentru reducerea preţului pentru laptele proaspăt de consum va expira?
Consiliul Concurenţei a analizat anul trecut circa 100 de operaţiuni de preluare a unor firme româneşti de către entităţi din ţări non-UE, pentru multe au fost trimise informări către statele membre ale Uniunii Europene şi sunt deja câteva operaţiuni blocate. De ce sunt blocate aceste operațiuni?
Ce se întâmplă pe piața asigurărilor RCA, de ce am avut creșteri de tarife și atât de puțini jucători?
Consiliul Concurenței investighează 13 producători de ulei, unt și zahăr pentru posibile înțelegeri de stabilire a prețurilor. Când să ne așteptăm și la amenzi?
Consiliul Concurenței a demarat în urmă cu șase luni un control asupra băncilor care participă la calculul ROBOR pentru înțelegere pe fixarea ratei dobânzii, care este stadiul acestui control?
PSD vrea schimbarea conducerii Consiliului Concurenței și, implicit, schimbarea dvs. din funcția pe care o ocupați din 2009. Vorbim despre un proiect din Parlament, retrimis la reexaminare de președintele Iohannis și trecut de Camera Deputaților.
Înainte de a primi votul final în plen, are nevoie de raport comun din partea Comisiei Juridice, condusă de PNL, și din partea Comisiei Economice, cu președinte de la PSD. Ce veți face după ce plecați din fruntea Consiliului?