Vara și-a intrat deja în grații, temperaturile sunt în creștere, iar dacă te numeri printre persoanele pasionate de fashion, cu siguranță acorzi o deosebită atenție ținutelor tale. Tendințele în modă se schimbă în funcție de sezon și an. Un prim pas pentru a-ți pregăti garderoba așa cum se cuvine pentru sezonul cald, este reprezentat de trecerea în revistă a tuturor activităților la care intenționezi să participi.

Iselin Dimitri, designer vestimentar, este invitata Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, duminică de la ora 13:00, acolo unde va vorbi despre tendințele în modă, pentru vara anului 2023.

„Vara este deja aici, designerii au lansat deja colecțiile care inspiră tendințele pentru primăvara-vara aceasta. Sunt foarte multe variante din care putem alege, de la rochii lungi, scurte, cu decupaje, fără decupaje, până la materiale diverse. Se folosește foarte mult pielea în acest sezon pentru trenciuri, pentru accesorii, la fel și decupajele care se regăsesc și în colecțiile noastre. Este foarte multă culoare, foarte multă viață. Fiecare designer a pus în colecția lui tot ce și-a dorit, de la print-uri, până la decupaje.”, a spus Iselin Dimitri, în exclusivitate pentru Spectacola.

Cum ne pregătim garderoba pentru sezonul cald, aflați duminică, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă pe canalul de Youtube Spectacola și DC NEWS, dar și pe paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și DC News TV.

Emisiunea „Ținuta la control” își propune să dezvăluie cum să fii mereu în trend, greșeli și sfaturi. Să arăți tot timpul încântător este o adevărată provocare, dar totul poate deveni mult mai simplu pentru tine, dacă ai grijă să nu faci anumite greșeli vestimentare. Moda poate fi considerată o artă, dar, în același timp, este accesibilă oricui, iar principiile de bază pot fi învățate de toată lumea, cu puțin exercițiu și dedicare.

Pentru a ne susține vă rugăm să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja, să apăsați butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola