Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.


„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 

Săptămâna aceasta, scriitorul Igor Bergler vine în platoul Spectacola și DC News, pentru a vorbi despre cartea Moș Teacă cel Nou.

Igor Bergler este regizor, scenarist şi critic de film, doctor în management şi profesor de naratologie. Primul său român, “Biblia pierdută”, apărut în 2015, a stabilit un record de 250.000 de exemplare vândute. A fost depăşit de “Testamentul lui Abraham”, publicat în 2017. Acesta din urmă deţine în acest moment recordul în preferinţele cititorilor, cu peste 300.000 de exemplare vândute numai pe piaţa românească. Ambele române au primit votul publicului pentru „Cea mai râvnită carte“ la Târgul Internaţional Gaudeamus în anii 2015 şi 2017. Acelaşi premiu, care îl plasează pe primul loc în preferinţele publicului, l-a primit în 2018 şi volumul de povestiri “6 poveşti cu draci”. “Minciuna lui Michelangelo – Catedrala în flăcări” este al treilea român din seria “Charles Baker” şi va fi urmat de “Minciuna lui Michelangelo – Profeţi şi sibile”.


Igor Bergler, cel mai bine vândut scriitor român din ultimii 32 de ani și singurului ale cărui cărți au fost publicate în peste 31 de tari, și-a obișnuit publicul cu romane de ficțiune ce aparțin genului thriller. 

Acum, scriitorul vine cu o nouă propunere, de data aceasta una umoristică:  Moș Teacă Cel Nou. O carte pamflet.

Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV






Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro    și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201           

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                





Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/            

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola           

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en         

Site: https://www.spectacola.ro/               

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola