Invitatul ediției de duminică, 23 aprilie, al emisiunii Departe de România este Dragoș Alexandru, un inginer electronist român mutat în Anglia în urmă cu cinci ani. De la Dragoș vom afla cum este viața reală a românilor în Marea Britanie, dincolo de pozele postate pe rețelele de socializare.
Totodată, vom afla cum se integrează conaționalii noștri pe piața muncii din Regatul Unit și cât de reprezentați se simt de politicienii români.

Departe de România, o emisiune cu și despre românii din diaspora

Emisiunea „Departe de România”, moderată de Gabriel Nuță-Stoica, reprezintă o evoluție naturală a conținutului cu care v-am obișnuit, fiind în primul în rând o emisiune cu și despre românii din afara granițelor țării. În fiecare săptămână vom descoperi povești interesante ale românilor stabiliți în străinătate. Vom vorbi despre aspecte din viața de zi cu zi, probleme de integrare, provocări, dar și despre bucurii și împliniri. Totodată, vom încerca să aflăm ce mai înseamnă România pentru românii din diaspora: „acasă” sau doar țara de origine.

Emisiunea „Departe de România” se difuzează în fiecare duminică, de la ora 14:00, pe site-ul ȘtiriDiaspora, canalele de Youtube și paginile de Facebook ȘtiriDiaspora și DC News, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului știridiaspora.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să apăsați butonul „Like” și să distribuiți mai departe.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Site: https://www.stiridiaspora.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/@stiridiaspora9142
Facebook: https://www.facebook.com/stiridiaspora.ro
TikTok: https://www.tiktok.com/@stiridiaspora.ro
cloud1