Urmează o săptămână plină de evenimente astrologice. Pe 20 aprilie, “avem parte de a doua Lună Nouă în semnul Berbecului (precedenta a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare. De data aceasta, Jupiter este foarte aproape.

Deci o zi nemaipomenită pentru a debuta într-un anumit domeniu. Sau pentru a renunța la unele obiceiuri/ritualuri care ne dăunează, multe dintre ele moștenite. Acest eveniment este precum un ultimatum. Pentru că la scurt timp după producerea lui, Soarele iese din Berbec și intră în Taur. Și să amintim și faptul că, pe 21 aprilie, Mercur începe să retrogradeze. Deci Eclipsa aceasta este precum bunăvoința unui profesor care te trece clasa doar pentru că i-ai arătat că te străduiești”, transmite Daniela Simulescu.

Şi pe 21 aprilie este un eveniment astrologic important.

“Pe 21 aprilie, Mercur își începe retrogradarea în semnul Taurului, care va ține până pe 15 mai. Acest tranzit vrea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Toate deciziile financiare luate în ultimele săptămâni vor fi reluate. În plus, va trebui, ne place sau nu, să avem răbdare. Mercur retrograd în Taur este precum un sol al tranzitului lui Jupiter în același semn, care va începe în data de 16 mai”, spune Daniela Simulescu.

Urmăreşte o nouă emisiune plină de previziuni astrologice duminică, 16 aprilie, în prima zi de Paşti, de la ora 12:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri.