Eugenia Nicolae vine în platoul Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, pentru a sărbători lansarea videoclipului unei piese de suflet: Soarele și Luna. Melodie pe care artista a scris-o pentru sora sa, Grațiela, într-o perioadă în care aceasta era tristă pentru că nu își găsea sufletul pereche. 

Care a fost efectul melodiei în viața Grațielei, cum arată dragostea adevărată în viziunea Eugeniei Nicolae, dar și cum a ajuns să își cunoască soțul, aflați din emisiunea „Oracolul Vedetelor”. 

Despre Eugenia Nicolae

Totul în viața Eugeniei Nicolae se învârte în jurul muzicii. A crescut într-o familie în care muzica a fost la ea acasă, a urmat o educație în acest domeniu și a ajuns, la rândul ei, chiar să predea muzică la o școală din București.

În 2021 a încântat publicul și juriul la „Românii au talent”. Pavel Bartoș, impresionat de prestația ei în emisiune, a declarat că are „o voce care te unge pe suflet!”.

 Începând cu 2021 a lansat o mulțime de piese care au stârnit reacții pozitive din partea publicului și oamenilor de radio: „Sus paharul”, „Inima n-o mai răbda” „De ce nu mă legeni”, „Lie” în colaborare cu Puya și multe altele. De asemenea, a lansat și trilogia „Maria”,dedicată marii interprete de folclor Maria Lătărețu, pentru care a colaborat cu PUYA și Paula Hriscu.

 Artist complex, Eugenia este cea care își compune propriile piese și a colaborat de-a lungul timpului cu o mulț ime de artiști proeminenți din industria muzicală de la noi, precum Randi, Puya,Paula Hriscu, Cazanoi Brothers. De asemenea, a compus piese și pentru alți artiști români, precum Theo Rose, Elena Gheorghe, Ciska sau SPIKE.

Piesa `Lume`, realizată în colaborare cu SPIKE, a făcut înconjurul României și a fost, mai multe luni la rând, no. 1 în topul difuzărilor radio și TV


Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 14 aprilie, ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.








YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201        

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania         





Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/        

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola        

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en        

Site: https://www.spectacola.ro/       

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola