Invitata ediției de astăzi a emisiunii Departe de România este Ramona Sandrina Ilie, o româncă stabilită de mai mulți ani în Egipt. Pe hârtie, Ramona se descrie simplu: jurnalist, scriitor, blogger, călător prin Egipt. Însă astăzi vom încerca să aflăm detalii din spatele scenei, despre viața reală de zi cu zi din Egipt, cu bune și cu rele. Cum arată Egiptul la 12 ani de la Primăvara Arabă?
Totodată, Ramona ne va dezvălui câteva destinații pe care trebuie să le luăm în considerare atunci când vrem să vizităm această țară, altele decât celebrele Hurghada și Sharm el Sheikh.

Departe de România, o emisiune cu și despre românii din diaspora

Emisiunea „Departe de România”, moderată de Gabriel Nuță-Stoica, reprezintă o evoluție naturală a conținutului cu care v-am obișnuit, fiind în primul în rând o emisiune cu și despre românii din afara granițelor țării. În fiecare săptămână vom descoperi povești interesante ale românilor stabiliți în străinătate. Vom vorbi despre aspecte din viața de zi cu zi, probleme de integrare, provocări, dar și despre bucurii și împliniri. Totodată, vom încerca să aflăm ce mai înseamnă România pentru românii din diaspora: „acasă” sau doar țara de origine.

Emisiunea „Departe de România” se difuzează în fiecare duminică, de la ora 14:00, pe site-ul ȘtiriDiaspora, canalele de Youtube și paginile de Facebook ȘtiriDiaspora și DC News, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului știridiaspora.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să apăsați butonul „Like” și să distribuiți mai departe.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Site: https://www.stiridiaspora.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/@stiridiaspora9142
Facebook: https://www.facebook.com/stiridiaspora.ro
TikTok: https://www.tiktok.com/@stiridiaspora.ro
cloud2