Chef Ștefan Popescu, un faimos bucătar de la noi din țară, este invitatul săptămânii, care ne dezvăluie cele mai bune rețete pentru preparatele tradiționale care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște. Vorbim despre friptura de miel, pasca tradițională, dar și cea fără aluat, borșul de miel, dar și despre alte multe rețete, pe care trebuie neapărat să le aveți pe masă anul acesta.

„De obicei, de pe mesele gospodinelor nu trebuie să lipsească ouăle colorate, care mi-aș dori să fie cât mai natural colorate, fără prafuri. Le poți colora prin multe metode, de la foaia de ceapă, până la turmeric. Nu lipsește nici clasicul drob și, dacă este să vorbim nutrițional, nu este atât de grav să mănânci drob, friptura de miel este fantastică, dacă o faci cum trebuie. Mai avem și borșul de miel și cele care aduc cele mai multe probleme sunt pasca și cozonacul.”, spune chef Ștefan Popescu în cadrul emisiunii.

Printre subiectele dezbătute în această ediție se numără:

Cum arată meniul complet pentru masa de Paște

Rețetă de friptură de miel fragedă

Rețetă de pască tradițională

Pască fără aluat

Cum pregătim un drob fără grăsimi

Rețetă de borș de miel tradițională

Cum vopsim ouăle natural de Paște

Cum se fierb corect ouăle și ce trebuie să pui în apă

Rețetă de curcan umplut


Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.



Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania



Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola