Pastila de Frumusețe, Toate emisiunile
Pastila de Frumusețe. Chef Ștefan Popescu: Meniul complet pentru masa de Paște
„De obicei, de pe mesele gospodinelor nu trebuie să lipsească ouăle colorate, care mi-aș dori să fie cât mai natural colorate, fără prafuri. Le poți colora prin multe metode, de la foaia de ceapă, până la turmeric. Nu lipsește nici clasicul drob și, dacă este să vorbim nutrițional, nu este atât de grav să mănânci drob, friptura de miel este fantastică, dacă o faci cum trebuie. Mai avem și borșul de miel și cele care aduc cele mai multe probleme sunt pasca și cozonacul.”, spune chef Ștefan Popescu în cadrul emisiunii.
Printre subiectele dezbătute în această ediție se numără:
Cum arată meniul complet pentru masa de Paște
Rețetă de friptură de miel fragedă
Rețetă de pască tradițională
Pască fără aluat
Cum pregătim un drob fără grăsimi
Rețetă de borș de miel tradițională
Cum vopsim ouăle natural de Paște
Cum se fierb corect ouăle și ce trebuie să pui în apă
Rețetă de curcan umplut
Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.
Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.
YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201
YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania
Ne găsiți și pe rețelele de socializare:
Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/spectacola
Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en
Site: https://www.spectacola.ro/
TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola