Invitata ediției de astăzi a emisiunii “Departe de România” este Keresztes Demelza, o româncă din Brașov care, în urmă cu 10 ani, a ales să se mute într-o comună din Debrecen, atrasă de mirajul caselor ieftine. Ea ne va povesti cum e viața de zi cu zi acolo, ce spun românii care trăiesc în estul Ungariei și ce ar trebui să știe cei care se gândesc să cumpere o proprietate în țara vecină.

Departe de România, o emisiune cu și despre românii din diaspora

Emisiunea “Departe de România”, moderată de Gabriel Nuță-Stoica, reprezintă o evoluție naturală a conținutului cu care v-am obișnuit, fiind în primul în rând o emisiune cu și despre românii din afara granițelor țării. În fiecare săptămână vom descoperi povești interesante ale românilor stabiliți în străinătate. Vom vorbi despre aspecte din viața de zi cu zi, probleme de integrare, provocări, dar și despre bucurii și împliniri. Totodată, vom încerca să aflăm ce mai înseamnă România pentru românii din diaspora: “acasă” sau doar țara de origine.

Emisiunea “Departe de România” se difuzează în fiecare duminică, de la ora 14:00, pe site-ul ȘtiriDiaspora, canalele de Youtube și paginile de Facebook ȘtiriDiaspora și DC News, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului știridiaspora.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să apăsați butonul “Like” și să distribuiți mai departe.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Site: https://www.stiridiaspora.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/@stiridiaspora9142
Facebook: https://www.facebook.com/stiridiaspora.ro
TikTok: https://www.tiktok.com/@stiridiaspora.ro