Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, vine în platoul Spectacola pentru a dezbate cele mai actuale teme în materie de nutriție. Temele discutate în această ediție

Psihonutriția și întoarcerea la simplitate

Cartea „Foamea sufletului”, de Mihaela Bilic, urmează să fie lansată

Alimentația echilibrată: ce avem voie și ce evităm

Dieta cu „de toate”

Consumul de gândaci, o modă sau o necesitate?

Carbohidrații, prieteni sau dușmani?

Dependența de zahăr

Lactatele, beneficiile asupra organismului

Intoleranțele alimentare: cauzele dezechilibrelor la nivel intestinal ( Intoleranța la histamină, intoleranța la lactoză, la Gluten sau la fructoză)

Microbiomul: Cât de important este în imunitate și în starea generală de sănătate


Mihaela Bilic, despre întoarcerea la simplitate și fuga de „ușor”

„Frumoasă denumire a emisiunii: Pastila de frumusețe. Ce bine ar fi să existe o astfel de pastilă?  Așa simplu, o pastilă pentru frumusețe. O pastilă în care să avem toți nutrienții. Și dintr-o dată chiar n-am mai știi ce să mai facem cu timpul din viața noastră”, a spus Mihaela Bilic, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola și DC News. 
„Ușor, ușor avansează tehnologia și poate chiar vom avea”, a punctat Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii.

„Mi-e frică, nu-mi doresc asta.  Nu-mi doresc așa ceva, pentru că, simplificând lucrurile din viața noastră, ne dăm seama ulterior că simplificarea nu e un lucru bun și că da, lucrurile simple sunt bune. Și asta înseamnă comportamentul ăla rudimentar și un pic înapoiat poate pe care îl aveam când nu exista atât de multă tehnologie, când nu aveam atât de multe oferte, nici alimentare, nici de alt tip. Și atunci știam să ne ocupăm timpul și cu săpatul în grădină și cu împletitul hăinuțelor. Eu țin minte, când eram în liceu, în ultimele clase din liceu, țin minte o seară înainte de Crăciun, când trăgeam la mașină de zor, pentru că pe vremea aia nu existau mall-uri și multe haine, pentru că venea Anul Nou și eu nu terminasem de surfilat inimioarele de pe bluza mea de Revelion. 

Lucrurile acestea, pe care le făceam înainte, cu toate simțurile, și care presupuneau implicarea noastră  într-o activitate, într-o într-o construcție, ori ne lipsesc fără ca noi să știm și  ne sărăcesc viața. Prea e totul gata făcut și ușor. „Ușor” nu ne face bine”, a mai explicat celebrul nutriționist. 
Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, DC Medical, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201       

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania            

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/        

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola       

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en         

Site: https://www.spectacola.ro/         

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola