Părul este o caracteristică puternică a identității noastre, deoarece reflectă o mulțime de particularități care țin de propria personalitate. Tunsoarea pe care o alegi poate să-ți schimbe starea de spirit și să crească încrederea în tine, mai ales când scoate în evidență trăsăturile frumoase ale feței. În ceea ce privește tendințele în materie de coafuri, anul acesta trebuie să ieșim din zona de confort și să experimentăm mai mult. 

Mihai Despina, hairdresser, este invitatul Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, duminică de la ora 13:00, acolo unde va dezvălui care sunt noile tendințe în materie de hairstyling 2023, dar și cum să avem grijă de părul nostru. 

Mihai Despina recomandă să te informezi foarte bine înainte de a lua o decizie radicală. Culoarea părului tău, dar și tunsoarea trebuie să te inspire, să te facă să te simți uimitor.

„ Anul 2023, la fel ca fiecare an, vine cu idei noi de coafuri, de tunsori, culori. După cum știm, tendințele se schimbă în fiecare an, chiar de două ori pe an, primăvară-vară, toamnă-iarnă. Aici avem mai multe variante de coafuri și tunsori, pentru fiecare categorie în parte: păr scurt, păr mediu și păr lung. Pentru părul scurt se merge foarte mult pe ideea de pixie cut. Este o tunsoare mai plină, față de tunsorile din anii precedență, când erau mai texturizate, mai răvășite. Se adresează în special persoanelor cu părul scurt sau o idee mai lung, dar nu mediu. Pentru părul mediu avem varianta de bob. Se merge pe o variantă de bob mai lung, se numește lob. Este undeva la nivelul claviculei. Trebuie să depășească puțin umerii, pentru ca atunci când se lovește de umeri, vârfurile ia o formă mai diferită față de cea care ar trebui. Este o tunsoare mai plină, pe drept, nefilată, ca să nu subțieze prea mult firul de păr ”, a spus Mihai Despina. 

Care sunt noile tendințe în materie de hairstyling, dar și ce culori se poartă anul acesta, aflați duminică, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă pe canalul de Youtube Spectacola și DC NEWS, dar și pe paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și DC News TV.

Emisiunea „Ținuta la control” își propune să dezvăluie cum să fii mereu în trend, greșeli și sfaturi. Să arăți tot timpul încântător este o adevărată provocare, dar totul poate deveni mult mai simplu pentru tine, dacă ai grijă să nu faci anumite greșeli vestimentare. Moda poate fi considerată o artă, dar, în același timp, este accesibilă oricui, iar principiile de bază pot fi învățate de toată lumea, cu puțin exercițiu și dedicare.

Pentru a ne susține vă rugăm să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja, să apăsați butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/ 

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola 

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en 

Site: https://www.spectacola.ro/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola