Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Paula Seling este invitata săptămânii.


Paula Seling, una dintre cele mai apreciate voci din România, este invitata Georgianei Ioniță, în emisiunea Oracolul Vedetelor, de vineri, 24 martie, ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Paula Seling: „Eu cred în destin. Mai mult decât atât, eu cred în Dumnezeu și cred că întotdeauna El alege întâmplările potrivite pentru noi, atât pe cele frumoase, cât și pe cele mai puțin frumoase. Cele mai puțin frumoase sunt făcute să ne întărească. Niciodată Universul nu ne va da o cruce mai mare decât putem duce. Și dacă ne dă o cruce, înseamnă că trebuie să învățăm ceva din ea. Eu cred în puterea omului de a-și îndeplini destinul, dar cred că poți să te zbați oricât și poți să stai și în mâini, dacă nu există o scânteie divină sau ceva, care să îți înconjoare acțiunile, în așa fel încât să se întâmple. Eu am simțit asta de nenumărate ori, atât profesional, cât și personal”

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 24 martie, ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.


YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania




Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola