Primăvara a sosit, ceea ce înseamnă că a sosit momentul să vă eliberați garderoba după vremea rece. Pentru primăvara-vara 2023 paleta de culori se anunță a fi explozivă. De la tonuri pastelate la nuanțe vibrante, dressingurile văd toate culorile, scoțându-ne din cenușiul iernii. Pe măsură ce savurăm sosirea primăverii, trecem în revistă câteva tendințe de care trebuie să ținem cont în acest sezon.

Florin Burescu, designer vestimentar, este invitatul Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, duminică de la ora 13:00, acolo unde va dezvălui care sunt noile tendințe pentru primăvara anului 2023, dar și ce nu mai purtăm în acest sezon.

Tendințele vestimentare pentru sezonul cald pun accentul pe culori îndrăznețe, texturi fluide și detalii pline de feminitate. De la nuanțe aprinse, rochii seducătoare și decupaje până la costume inspirate din moda masculină, designerul Florin Burescu ne-a dezvăluit care sunt principalele tendințe în moda feminină 2023.

”Încă ne mai permitem să mai purtăm anumite articole vestimentare pe care le-am folosit pe parcursul iernii, deoarece vremea este încă capricioasă. Aici mă refer la cardigane, trenciuri, botine, ciocate. Încă se mai pot purta, iar lucrul acesta vă ajută foarte mult. Cu o pereche de pantaloni negri, cu un crop-top și un trenci interesant, poți avea un outfit senzațional. Sunt trei piese pe care le ai sigur în garderobă și cu care poți avea o apariție fabuloasă. Dacă ne referim la culori, în zona aceasta de impact, să știți că se poartă în continuarea culorile puternice. Este o perioadă frumoasă, în care putem vibra datorită culorilor și adăuga cele mai îndrăznețe și țipătoare culori, fără niciun fel de problemă”, ne-a spus Florin Burescu.

Care sunt noile tendințe în acest sezon, dar și ce nu se mai poartă în această primăvară, aflați duminică, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă pe canalul de Youtube Spectacola și DC NEWS, dar și pe paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și DC News TV.

Emisiunea „Ținuta la control” își propune să dezvăluie cum să fii mereu în trend, greșeli și sfaturi. Să arăți tot timpul încântător este o adevărată provocare, dar totul poate deveni mult mai simplu pentru tine, dacă ai grijă să nu faci anumite greșeli vestimentare. Moda poate fi considerată o artă, dar, în același timp, este accesibilă oricui, iar principiile de bază pot fi învățate de toată lumea, cu puțin exercițiu și dedicare.

Pentru a ne susține vă rugăm să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja, să apăsați butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola