Dr. Daniela Diveică, medic primar în chirurgie plastică și estetică, vine la Pastila de Frumusețe, sâmbătă, de la ora 15:00.

Sâmbătă, 18 martie, ora 15:00, avem o nouă ediție a emisiunii Pastila de Frumusețe, la Spectacola,  DC News și DC Medical.

Temele discutate în această ediție ar putea fi considerate tabu, însă Dr. Daniela Diveică, medic primar în chirurgie plastică și estetică, vine cu informații prețioase despre cele mai sensibile intervenții estetice din zona intimă. 

Dacă până nu demult, mărirea sânilor, a buzelor sau chiar a feselor, erau subiecte tabu, mai nou, labioplastia este noua „vedetă” a chirurgiei estetice, despre care puține doamne vorbesc. Potrivit medicului, motivele pentru care pacientele recurg la această intervenție sunt diverse. Plecând de la faptul că, uneori, forma acestora poate aduce un disconfort, unele doamne aleg să facă această procedură și pentru a se simți mai bine în pielea lor, nefiind mulțumite de forma dată de natură. 


Invitată în platoul Spectacola, dr. Daniela Diveică dezvăluie care sunt cele mai populare intervenții estetice din zona intimă feminină, cine are nevoie de ele, dar și care sunt afecțiunile care pot fi vindecate în acet fel. 


Temele discutate în această ediție

Labioplastia – ce presupune această intervenție chirurgicală, riscuri și beneficii
Rejuvenarea zonei intime feminine
Injecții cu acid hialuronic
Albirea zonei intime – motivul pentru care unele persoane se confruntă cu depigmentarea pielii în anumite zone
Intervenții chirurgicale  pentru  incontinența urinară




Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă,  18 martie, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.
 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro   și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201      

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania           





Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/       

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en       

Site: https://www.spectacola.ro/        

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola