Maria Constantin este invitata Georgianei Ioniță, vineri, de la ora 19:00, în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News.


Mamă, artist de succes și viitoare mireasă, Maria Constantin și-a început anul cu participarea la Survivor România. Aventura ei în junglă s-a terminat rapid, după doar o săptămână, însă a avut timp suficient să își pună la încercare abilitățile de supraviețuitor, dar și să-și depășească limitele.

Într-o discuție sinceră despre viață, reușite și eșecuri, Maria Constantin își pune sufletul pe tavă și face dezvăluiri sensibile despre viața ei personală, despre alegeri, despre obstacolele pe care le-a avut de depășit, dar și despre forța cu care a reușit să se ridice după fiecare căzătură.

Un interviu altfel, în care o veți descoperi într-o nouă lumină pe artista Maria Constantin.

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 10 februarie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și pe DC News TV.

Pentru a ne susține vă rugăm să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja, să apăsați butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania




Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola