Cătălin Podaru, CEO Leviatan Design, este invitatul zilei la Interviurile DC News şi DC Business, emisiune care se va difuza joi, 22 septembrie, începând cu ora 17.00 pe DCNews.ro, DCNewsTV.ro, precum și pe DCBusiness.ro și pe rețelele sociale ale celor două site-uri, respectiv Facebook și Youtube.

Cătălin Podaru va vorbi despre provocările dar şi despre oportunităţile care au apărut în domeniile construcţiilor, arhitecturii şi proiectării în ultimii ani marcaţi de pandemia de coronavirus şi, acum, de războiul din Ucraina şi de crizele energetice şi de inflaţia galopantă.

Evoluţia domeniului construcţiilor din România, o paralelă între modul de lucru din ţara noastră şi ceea ce se întâmplă în Vest precum şi inovaţiile din domeniul construcţiilor sunt doar câteva dintre temele abordate în acest interviu.

În plus, Cătălin Podaru va veni cu detalii despre cele mai importante proiecte în care este implicată compania Leviatan Design şi despre modul în care vede viitorul sectorului construcţiilor din România.
cloud1