Bogdan Chirieac: Pe cine țintiți? Analfabeții funcțional vă intresează? Pentru că ei au fost imensa masă de manevră la ultimele alegeri.

Ilan Laufer: Ține de educație. Ține de modul în care noi ne dorim să schimbăm întregul sistem de educație în timp, iar o primă propunere care face referire concretă la rezolvarea acestei chestiuni este modul în care noi dorim să digitalizăm relația dintre cetățean și stat.

Bogdan Chirieac: Să nu îmi explici de ce e necesară digitalizarea în Secolul XXI cum fac cei de la Partidul Național Liberal.

Ilan Laufer: …cu masa celor care ați spus că sunt analfabeți.

Bogdan Chirieac: Nu eu am spus. I-a descoperit testul PISA. Nu am spus noi.

Alex Coita: Pot să spun eu direct? Pot să spun direct? Da. Ne adresăm analfabeților funcționali. Ne adresăm tuturor românilor și vreau să integrăm oamenii care acum poate sunt lăsați la marginea societății. Să integrăm în societate. Noi credem în ”asistați”. Credem că acești asistați, care sunt denumiți asistați de alte partide sunt români buni, care pot să contribuie mai mult dacă li se dă o șansă. Și ne-am propus ca unul dintre punctele programului nostru să fie să le dăm o șansă.

Ilan Laufer: Ei nu sunt proști, în primul rând, așa cum sunt considerați. Eu aici voiam să ajung. Ei nu sunt proști așa cum îi consideră unii oameni.