Alexandru Cumpănașu a organizat un miting în Piața Revoluției, de ziua Alexandrei Măceșanu, fata răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, conform spuselor sale.

Evenimentul a avut loc la ora 18:00 și au participat mai puțin de 100 de persoane. Cumpănașu a ținut un discurs prin intermediul unui microfon, fiind înconjurat de susținătorii săi. Acesta și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale și a făcut promisiuni simpatizanților lui.

Oamenii ținteau în mână pancarte cu Alexandra și cu mesaje împotriva corupției din județul Olt, i-au cântat „La mulți ani” Alexandrei, iar mai apoi i-au scandat numele lui Alexandru Cumpănașu.

Prezent pe o pancartă, numele Luizei Melencu, cealaltă fată dată dispărută și presupusă moartă pe baza declarațiilor lui Dincă, nu a fost scandat de către mulțimea de oameni strânsă în Piața Revoluției.

Reportaj realizat de Neagoe Narcis-Florentin pentru DCNews.

Spite by ZAYFALL https://soundcloud.com/zayfallmusic Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/ Music promoted by Audio Library https://youtu.be/PLw9glZjEbQ