Astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni pentru zodii în emisiunea sa de la DC News TV. Ieri, Soarele a intrat în semnul Scorpionului, unde va rămâne până pe 21 noiembrie.  

Leu sau cei cu ascendentul în Leu 

Pentru Lei, perioada aceasta vine cu provocări constante, iar senzația că nu reușiți să vă eliberați de greutăți persistă. Deși pare că mereu apare un obstacol când credeți că ați rezolvat o problemă, astrologul Daniela Simulescu vă încurajează să aveți răbdare, căci situația se va clarifica în curând. 

„La voi nu prea-mi place aspectul, trebuie să recunosc, pentru că, probabil, e o atmosferă pe care o resimțiți de ceva timp. E ca și cum tot timpul vă trage cineva în spate. Când ați avut impresia că ați ajuns la liman, v-a mai tras cineva de un picior. Și ați înotat, și v-ați chinuit, și parcă nu puteți să puneți și voi punctul pe i. Nu mai durează mult această situație; singura rugăminte este să nu dați din lac în puț”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară 

Pentru Fecioare, relațiile de prietenie pot deveni un teren delicat în această perioadă. Astrele vă recomandă să acționați cu sinceritate și să evitați implicarea din motive greșite, cum ar fi dorința de a impresiona. Găsirea unui echilibru între a ajuta și a lăsa pe alții să vă ajute este esențială. 

„Trebuie să aveți grijă în momentul în care aveți un obiectiv, iar prietenii vă ajută sau prietenii au un obiectiv și voi vreți să vă implicați, să-i împingeți din spate. Motivația vine de undeva, dar trebuie să vină dintr-o sursă benefică, nu din invidie. Dacă îi vreți binele unei persoane apropiate, să-i vreți binele real, nu doar ca să-i arătați ce persoană bună sunteți sau ce puteți să faceți pentru ea.  

Trebuie să găsiți un echilibru în cercul vostru social, în modul în care voi vă implicați în problemele altora, dar și în modul în care-i lăsați pe alții să se implice în problemele voastre”, a subliniat astrologul.