Astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni pentru zodii în emisiunea sa de la DC News TV. Potrivit acesteia, astăzi, Jupiter își începe retrogradarea în semnul Gemenilor. Cei mai afectați vor fi, bineînțeles, Gemenii sau cei cu marcaj de Gemeni în astrogramele natale. 

Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni 

Pentru Gemeni, ziua de astăzi vine cu un moment de reflecție. Ai simțit că ai ajuns la un anumit nivel în ultimele luni, dar acum îți dai seama că, poate, ai evaluat greșit progresul tău. E important să rămâi încrezător, dar și să fii mai realist și pragmatic în planurile tale viitoare. Această perioadă te învață să te reorientezi și să îți ajustezi așteptările, fără să îți pierzi motivația. 

„Din mai încoace, sunt ferm convinsă că au fost și momente plăcute, dar și avantaje, beneficii. Doar că acum îți vei da seama că nu ești la nivelul ăla, doar ai crezut că ai ajuns acolo. Însă, dacă stai să calculezi mai bine, tot acolo ești. Ce îți face retrogradarea lui Jupiter este să îți menții încrederea, să nu o pierzi, însă să o mai cobori și să fii mai pragmatic”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Rac sau cei cu ascendent în Rac 

Pentru Rac sau cei cu ascendent în Rac, ziua de astăzi aduce oportunitatea de a regăsi un echilibru în relațiile cu cei dragi. Acum ai ocazia să oferi sprijin fără să te consumi emoțional, găsind un echilibru între a ajuta și a te proteja. Este important să rămâi empatic, dar și să îți acorzi atenția de care ai nevoie. 

„Cu Jupiter în casa a XII-a, să zicem că din mai încoace unii oameni dragi au trecut prin probleme de sănătate și tu, psihologic, ai trecut prin foarte multe transformări. Ori te-ai sacrificat cu totul, ori ai zis: «Gata! Nu mai vreau să mă sacrific pentru nimeni. Până aici!».

Ei bine, acum, cu retrogradarea lui Jupiter, s-ar putea să îți dai seama că nu e nevoie să fii atât de arțăgos, nu e nevoie nici să fii atât de evitant, ci să găsești o modalitate prin care să ajuți pe cineva, dar să nu îți pară rău că ai făcut-o”, a îndemnat astrologul.