Astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni pentru zodii în emisiunea sa de la DC News TV. Potrivit ei, astăzi avem două aspecte foarte norocoase, cel puțin din punct de vedere astrologic. 

Este vorba despre trigonul dintre Venus și Marte (iubirea și pasiunea se îmbină într-un mod armonios) și trigonul între Mercur și Jupiter (vom comunica, vom râde, vom povesti). Suntem îndemnați să ne concentrăm pe partea plină a paharului, indiferent de provocările din jur. 

Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn 

Când vine vorba de relații, este important să îți amintești că dorințele tale trebuie să fie în echilibru cu cele ale partenerului. Poate că îți dorești ceva, dar și partenerul trebuie să fie pe aceeași lungime de undă. În loc să-l forțezi să facă lucrurile după cum simți tu, încearcă să negociezi cu blândețe chiar și cele mai mici detalii, de la lista de cumpărături până la cine duce gunoiul. 

„Te rog să ai în vedere faptul că tu îți dorești ceva în relație, dar trebuie să își dorească și partenerul. Și nu trebuie să îl forțezi să acționeze după cum te trezești tu dimineața. 

De aceea, toate aspectele perioadei te roagă să negociezi pentru absolut orice. Și pentru lista de cumpărături, și pentru cine duce gunoiul. Nu-l trata pe celălalt dintr-un complex de superioritate, ci, mai degrabă, încearcă să devii egalul lui”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Vărsător sau cei cu ascendent în Vărsător 

Trigonul dintre Venus și Marte aduce o atmosferă armonioasă la locul de muncă, unde vei simți sprijin și înțelegere din partea colegilor și a șefilor. În plus, Mercur și Jupiter te încurajează să te bucuri de micile momente de frumusețe din jurul tău – de o frunză, de soarele blând de toamnă sau de o floare din parc. 

„În primul rând, trigonul dintre Venus și Marte îți aduce înțelegere atât din partea șefilor, cât și din partea colegilor. Faceți echipă bine! Iar trigonul dintre Mercur și Jupiter te poate ajuta să te bucuri de lucrurile mici: de o frunză, de razele soarelui blând de toamnă, de o floare în parc. 

Dar, în momentul în care pleci, de exemplu, de la serviciu – să ne imaginăm – și te duci acasă, chiar dacă au fost momente de stres și probleme, lucrurile astea mici, bucuriile mici ale vieții, te vor ajuta să dormi mult mai bine când ajungi seara acasă”, a transmis astrologul.