Astrologul Daniela Simulescu a explicat în emisiunea sa de la DC News TV ce ne rezervă weekendul ce urmează, sub influența unor evenimente astrologice majore.

Luna Nouă în Leu

Pe de o parte, avem o Lună Nouă în Leu, un eveniment asociat de obicei cu iubirea, distracția și bucuria. Leul, fiind arhetipul verii, simbolizează nevoia de lumină și de veselie. Daniela Simulescu subliniază că acest moment este ideal pentru a vă ocupa de activități plăcute și relaxante:

„Luna Nouă în Leu știți cum este: arhetipul Leului este acela de mijlocul verii, nevoia de lumină, distracții, bucurie, veselie. Vă puteți ocupa și de acestea în weekendul ce urmează!”.

Mercur Retrograd

Pe de altă parte, Mercur este staționar în Fecioară și se pregătește să intre în retrogradare luni. Asta înseamnă că ne putem aștepta la tot felul de surprize și încurcături:

„Mercur este staționar în Fecioară, iar luni îți va începe retrogradarea, adică distracția o să fie cu cântec, metaforic vorbind. Așa că așteptați-vă la tot felul de surprize, de încurcături, de chestii ciudate, de detalii pe care nu le-ați fi luat în calcul niciodată.”

Scenariile dezastrului

„Fie că sunteți în concediu sau acasă ori se strică ceva ori se întârzie, apar persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult timp de exemplu. Îmi imaginez că mergeți la Vama Veche și acolo, pe plajă, când vă e lumea mai dragă apare cineva din trecutul vostru și spuneți «Ce mică-i lumea!».

Sau luați trenul și credeți că ajungeți în două ore, dar vor fi trei sau patru ore. Ori plecați la drum, aveți ceva de făcut, și telefonul să se descarce brusc, voi să nu aveți posibilitatea să-l încărcați și trebuie să vă descurcați”, a mai spus astrologul.

Cheia succesului este răbdarea

Simulescu subliniază că, în ciuda acestor posibile dificultăți, răbdarea rămâne esențială pentru a naviga cu succes aceste zile agitate: „Cam așa o să facă Mercur Retrograd, o să vă aducă tot felul de momente din acestea în care o să pierdem foarte ușor răbdarea. Dar cumva cheia succesului rămâne răbdarea.”

Așadar, weekendul acesta ne putem aștepta la o combinație interesantă de bucurie și provocări, iar răbdarea va fi esențială pentru a ne bucura pe deplin de aceste zile de vară.