În emisiunea sa zilnică de la DC News TV, astrologul Daniela Simulescu a discutat despre influențele astrologice actuale, în special despre intrarea Soarelui în Leu și careul dintre Mercur și Uranus. Această perioadă aduce o energie explozivă, dramatică și expansivă, dar și comunicări surprinzătoare și neînțelegeri.

„Soarele a intrat în Leu, ceea ce ne face pe toți mai explozivi, mai dramatici, mai expansivi, dar avem și un careu între Mercur și Uranus. A început încă de ieri să se resimtă și mai continuă așa o perioadă. Ce înseamnă acest aspect? Vom spune lucruri care vor șoca sau noi nu vom înțelege ce ne spun ceilalți, pentru că o spun într-un mod tare ciudat și întortocheat,” a explicat Daniela Simulescu.

Leu sau cei cu ascendentul în Leu

Leii vor simți un impuls puternic de a se afirma și de a câștiga orice confruntare. Comunicarea poate fi intensă și plină de ego, ceea ce poate duce la conflicte.

„Vai, ce este la gura voastră astăzi. Mercur este în semnul vostru, Uranus este în casa a X-a. Să ferească sfântul să vi se zică cineva ceva că vi se umflă egoul astăzi și aveți grijă să câștigați orice luptă sau orice dezbatere pe care o veți iniția sau în care va trebui să intrați,” a adăugat Simulescu.

Fecioară sau cei cu ascendentul în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, perioada este mai delicată. Este important să evite glorificarea trecutului și discuțiile despre cine are dreptate. Găsirea unui echilibru între lipsa de încredere și complexul de superioritate este esențială pentru a traversa această perioadă cu succes.

„Mercur, guvernatorul vostru, este în Casa a XII-a, iar Uranus este în Casa a IX-a. Nu prea vă priește acest aspect. Eu vă spun să stați departe de a glorifica trecutul. Stați departe de discuțiile despre cine are dreptate că nu veți câștiga. Și cel mai bine ar fi să vă găsiți un punct de echilibru cât se poate între lipsa de încredere în voi, dar și un complex de superioritate. Trebuie să găsiți acest punct care vă va ajuta enorm,” a conchis ea.