În cadrul unei recente emisiuni la DC News TV, astrologul Daniela Simulescu a oferit previziuni detaliate pentru acest weekend, evidențiind mai multe aspecte astrologice semnificative.

„Ce weekend urmează, dragii mei, nici nu vă imaginați! Mâine Marte intră în Gemeni, iar duminică avem a doua Lună Plină din Capricorn din 2024. Plus că Mercur face careu cu Uranus, Soarele face trigon cu Neptun la grad perfect, iar Venus se apucă și ea de un sextil cu Jupiter”, a transmis Daniela Simulescu la DC News TV.

Leu sau cei cu ascendentul în Leu

Pentru nativii Leu sau cei cu ascendentul în Leu, Simulescu a explicat că „Marte se duce în Casa XI, ceea ce este o minunăție de aspect pentru voi pentru că vă face sociabili, vă aduce mulți oameni în jurul vostru, deveniți vizibili, aveți mai mult curaj să vă urmați visurile. Casa XI vorbește și despre dorințe, despre ce ne dorim noi foarte mult. Nu mai așteptați să se împlinească, vă duceți voi după ele și căutați-le și nu vă lăsați până nu le transpuneți în realitate.”

Fecioară sau cei cu ascendentul în Fecioară

Pentru nativii Fecioară sau cei cu ascendentul în Fecioară, Simulescu a precizat că „Marte se duce în Casa X. Nu o să resimțiți asta nici mâine, nici poimâine, dar la începutul săptămânii viitoare cu siguranță. Cum s-ar putea să se manifeste acest tranzit pentru voi în weekend? Să fiți foarte autoritari și să aveți un ton prin care cereți multe, conduceți, dați ordine.”