Astrologul Daniela Simulescu a venit cu previziunile pentru ziua de marți, 25 iunie, care nu se află sub un aspect special, dar care are particularitățile sale importante.

Marți, zi cu ghinion?

„Să vedem ce se întâmplă în această zi de marți. Erau multe superstiții legate de marți când eram eu mică și niciuna adevărată. Știți cum este, apelăm la superstiții pentru a ne calma emoțiile sau anxietatea, fir-ar să fie.

Nu avem nici astăzi un aspect, Luna își continuă tranzitul pe însemnul Vărsătorului. Mâine, Mercur va face Trigon cu Saturn. Cu toții ar trebui să fim mai liniștiți și mai pragmatici, ar trebui să stăm mai mult cu stările noastre înainte de a le ventila”, a transmis astrologul în emisiunea sa zilnică de la DC News TV.

Berbec: Acordă resurse casei și familiei

Pentru Berbec sau cei cu ascendentul în Berbec: „Nu ar strica să acorzi poate mai multe resurse, nu doar ca bani, pentru a-ți îmbunătăți locuința sau pentru a-ți îmbunătăți relația cu familia cu care te-ai născut, familia pe care ți-ai creat-o sau familia partenerului”.

Taur: Învață să pierzi

Pentru Taur sau cei cu ascendentul în Taur: „Mă gândesc doar la faptul că Saturn va începe în curând retrogradarea în Casa a XI-a și tu încă de pe acum simți că unele planuri nu mai merg, că s-ar putea ca pe unele dintre ele să le fi considerat importante, însă nu sunt. Viața se ajustează permanent și trebuie să înveți să pierzi. Nu ceva uriaș, dar mai lasă din ele, nu ține cu dinții de idei, proiecte, concepte”.