Astrologul Daniela Simulescu de la DC News TV a prezentat previziunile astrale recente, explicând influențele Lunii și configurațiile astrologice pentru semnele zodiacale în perioada următoare.

Luna în Vărsător: O perioadă de liniște și libertate

După o lună plină în Capricorn, astăzi Luna intră în Vărsător, aducând cu sine o stare de detașare, libertate și liniște.

Daniela Simulescu a menționat că „suntem mai detașați, mai liberi, mai liniștiți”. Deși nu sunt aspecte speciale de discutat la începutul săptămânii, acestea se vor evidenția spre sfârșitul perioadei.

Taur: Energie și curaj sub influența lui Venus și Marte

Pentru nativii din Taur sau cei cu ascendentul în Taur, săptămâna aceasta Venus formează un aspect armonios cu Marte din semnul lor. Acest aspect aduce beneficii notabile.

„Mintea vă merge de minune. Aveți papagal, sunteți într-o campanie electorală voi, permanentă să spunem, și aveți și destul de mult curaj”, a explicat Daniela Simulescu.

Taurii vor avea energie și pasiune, reușind să îmbine aceste calități în toate domeniile vieții lor.

Gemeni: pragmatism și răbdare sub influența lui Mercur și Saturn

Pentru Gemeni sau cei cu ascendentul în Gemeni, Mercur se apropie de un trigon cu Saturn. Această configurație astrală solicită pragmatism și răbdare.

„Mercur se apropie de un trigon cu Saturn, așa că ar trebui să fiți foarte pragmatici și să vă dați timp. Lecția pentru voi săptămâna aceasta este să-i dați timpului timp”, a precizat Simulescu.

Gemenii sunt sfătuiți să se concentreze pe planificare și să permită lucrurilor să evolueze în ritmul lor natural.