Daniela Simulescu, astrolog la DC News, a discutat despre influențele astrologice ale zilei subliniind importanța unei Luni Noi magice în Gemeni.

Influențele astrale sunt astăzi de partea noastră și ne ajută să ieșim în evidență, după spusele astrologului.

Lună Nouă în Gemeni

„Ce credeți că se întâmplă astăzi? O lună nouă magică. O zi în care putem să facem minuni, să credem în minuni și să creăm noi povești, noi scenarii. Cei care suntem scriitori sau aveți un blog, să știți că este o zi fantastică.

Pentru cei care lucrați în zona de online și vă faceți un blog sau vreți să faceți un clipuleț pe rețelele sociale, e o zi nemaipomenită pentru că vă aduce vizibilitate. Avem o lună nouă în Gemeni, dar nu avem doar Soarele și Luna în acest semn, mai sunt și Mercur, Venus, Jupiter – cinci planete. Toată lumea e în jurul nostru, noi îi căutăm pe oameni și tot așa. Este o nebunie în jurul nostru”, a transmis ea la DC News TV.

Simulescu a explicat simbolismul fiecărei planete implicate: „Soarele reprezintă energia conștientă, Luna reprezintă energia inconștientă, partea emoțională. Mercur reprezintă mintea și comunicarea, Venus reprezintă feminitatea, plăcerea și frumusețea, iar Jupiter este marele benefic și tot ce atinge Jupiter crește”.

Leu: Vedeta zilei

Leu sau cei cu ascendentul în Leu: „Sunteți vedetă astăzi, cel puțin pe cer, în teoria astrologică. Rămâne de văzut cum aplicați aceste influențe pozitive din partea astrelor în viața voastră zilnică.
Ca să mai spargeți rutina, poate vă sunați un prieten pe care nu l-ați mai văzut de mult timp, sunteți mai prezenți pe rețelele sociale, mergeți la evenimente, râdeți, dansați, vă jucați și îndrăzniți mai mult astăzi”.

Pești: Prilej pentru schimbări

Pești sau cei cu ascendentul în Pești: „O zi foarte bună pentru a merge în magazinele de bricolaj, pentru a cumpăra lucruri pentru casă, pentru a decora, pentru a face curățenie, pentru a vă consulta cu familia sau pentru a lăsa în spate anumite probleme care v-au măcinat legate de persoanele cele mai dragi din viața voastră.

Să vă priască tuturor această Lună Nouă și să ne auzim cu bine mâine”, a transmis ea.