Astrologia ne oferă o fereastră către înțelegerea propriei noastre naturi și a celor din jur. Astăzi, astrologul DC News, Daniela Simulescu, ne împărtășește perspectiva sa asupra a ceea ce stelele au pregătit pentru semnele zodiacale Fecioară și Balanță de 1 Mai.

Fecioară: Navigând prin discuții complicate

“Hai să ne uităm la fiecare dintre noi. Îți reamintesc că este horoscop teoretic general. Mergem acum iată la Fecioară sau cei cu ascendentul în Fecioară. Uitându-mă la voi în hartă, am în vedere următoarea situație. Discuțiile despre «eu sunt mai deștept», «eu am dreptate», «eu știu mai bine, dar cine te crezi tu?», «de ce îți dai atâta importanță?» vă vor face mult rău. Și dacă reușiți să stați departe de ele și să nu luați nimic personal, e perfect, veți avea o zi mult mai bună.” a transmis Daniela Simulescu.

Balanță: Căutarea interacțiunii sociale

“Mergem la Balanță sau cei cu ascendentul în Balanță. E o provocare pentru unii dintre voi, pentru cei care astăzi să zicem sunt mai singuratici, mai solitari. Va fi o zi foarte provocatoare, pentru că aveți nevoie de interacțiune și interacțiunea nu trebuie să fie una de genul să vă viziteze un prieten. Dar poate ieșiți undeva, găsiți un loc deschis, unde beți un cappuccino cu cineva, beți un suc, unde vedeți un câine, unde vedeți o pisică, unde ieșiți un parc, vedeți oameni, bucurați-vă de viață și cei care nu aveți cu cine, dar și cei care aveți cu cine.” a explicat astrologul.