Profesorul Bogdan Teodorescu a vorbit la emisiunea Ce se întâmplă de la DC News TV, moderată de Răzvan Dumitrescu, despre campaniile solide ale celor de la USR, care au pornit timpuriu mesajele în anul super-electoral 2024.

Ai avea impresia că Nicușor Dan a câștigat deja

„Tot ce analizăm în momentul de față analizăm de fapt într-un moment în care campanie și-au făcut doar două persoane: Cristian Popescu Piedone și Nicușor Dan. Celelalte structuri practic nu au avut campanie. Mai este un aspect interesant. Nu numai că Nicușor Dan și-a făcut campanie, dar și USR a pornit campania cel mai devreme. Trebuie să spun că au o campanie solidă”, a explicat profesorul Bogdan Teodorescu.

„S-au întors la sloganele lor cu hoția, acelea care i-au consacrat în 2019, «Fără hoție am avea nu știu ce». A doua poveste este că pe pereți, pe panouri, pe net primii pe care i-am văzut, în forță, au fost USR”, a adăugat el.

„Categoric, cu acel «Mulțumesc» al lui Nicușor Dan. Îți dă senzația că a câștigat deja”, a replicat Răzvan Dumitrescu.

Eșecul lui Dan Barna, predat studenților

„Da, am văzut acum și campania lui Clotilde Armand cu «Voi sunteți majoritatea» care este o campanie interesantă. Îți dă senzația că e o mare familie acolo care se simte bine, suntem bine, continuăm împreună. Campaniilor lor sunt bine făcute, ei tot timpul au avut campanii bune”, a mai remarcat profesorul.

„Singura campanie pe care au ratat-o a fost cea pentru Dan Barna. Numai dacă era el președinte foarte multe lucruri nu se întâmplau acum. Este probabil antologică și îmi permit să recunosc că o predau la școală ca element de eroare de campanie. Este incredibil câte meme și câte poante s-au scos”, a conchis Bogdan Teodorescu.