Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au reacționat după ce primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a aplicat legea într-o dispută cu clanurile de romi din oraș.

Gărdulețul a fost dărâmat

„Ce a făcut Fritz? A făcut clasica prosteală pentru proști. La ce nenorocire e în centrul Timișoarei, știe deja toată țara, cu clanurile alea care au luat toate clădirile acelea vechi monumente istorice și au făcut jaf acolo, ăsta s-a dus în campania electorală cu buldozerul să dărâme un gărduleț.

Am mers și cu televiziunile, să-l vadă toată țara cum luptă el cu clanurile de romi, nu orice clanuri. S-a dus să lupte dărâmându-le gardul. Atât a făcut, nu i-a scos din casele luate cu japca, le-a dărâmat un gărduleț”, a transmis Mugur Ciuvică la Miercurea Neagră.

Ciuvică: Doar atât a putut face în patru ani

„Dacă Timișorenii asta vor, ca o dată la patru ani să le dărâme Fritz câte un gărduleț romilor, să-l voteze în continuare. Peste patru ani o să mai dărâme un gărduleț”, a adăugat Ciuvică.

„Eu cred că e un lucru foarte bun că primarul nostru de la Timișoara respectă legea și o aplică. De altfel, și prin țară, în multe zone din țară primarii noștri (n.r., de la USR) vor face o figură foarte frumoasă”, a răspuns Bogdan Chirieac.

„Eu mă îndoiesc, ce știam eu în ultima vreme e că nu o să faceți pe nicăieri nicio figură, dar nu e imposibil dacă se fac diverse manevre să rămână primari USR-iști în anumite localități”, a conchis Mugur Ciuvică.