Analistul politic Bogdan Chirieac, jurnalista Diana Tache şi Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, revin cu o nouă analiză a evenimentelor politice din ultima săptămână. 

“Dl. Drulă a anunțat că dl. Voiculescu rămâne pe lista de europarlamentari, trimis în judecată, rămâne pe listă, de unde prostia asta?” a întrebat Bogdan Chirieac.

“Dar nu vi se pare că dl. Drulă e totuși mai demn decât liderii celorlalte partide care practic s-au multiplicat pe la pușcărie în ultimii 20 de ani ș.a.m.d. Cum era unul chemat la DNA, nici măcar nu era neapărat cu sub acuzare. Mai țineți, minte non-stop în fața DNA-ului, să nu discutăm, justiția să-și facă treaba, după care, repede, decizie de la partid, afară. Așa s-a comportat să știți și PSD-ul și PNL-ul în ultimii 20 de ani. Uite, USR-ul, dl. Drulă, de exemplu, spune domnule, dreptate până la capăt, susținem nu să-și demonstreze nevinovăția, ci să ne demonstreze ei nouă vinovăția. Și facem blocul în jurul domnului Voiculescu. Foarte tare!” a răspuns Diana Tache.

“N-aveți ce spune dl. v-a dat-o, dna. Tache, stați că acum trebuie să-l țin, cade de pe scaun, așa tare l-ați lovit.“ adaugă Bogdan Chirieac.

“Ce a spus dna. Tache este o prezentare sintetică și foarte corectă a acțiunilor ăstora de la USR. Dar, asta îi face cu atât mai penibil pentru faptul că vine acuma USR-ul și vorbește cum vorbim noi de 20 de ani încoace. Asta nu-i face pe ăștia demni dna. Tache, îi face absolut penibili, sunt niște epigoni penibili.” răspunde Mugur Ciuvică.